Sport4You

Ashwyn is arts en sportcoach. Hij heeft zijn eigen trainingsinstituut, YourBasecamp, in Haarlem.

Zijn interesse is voornamelijk gericht op het holisme: Body – Mind – Soul. Daarnaast heeft Ashwyn orthomoleculaire geneeswijze gestudeerd, een studie die gericht is op genezing middels vitaminen en mineralen.

In deze trainingsvideo’s legt Ashwyn verschillende oefeningen voor thuis uit, om zonder apparaten, blessurevrij conditie en spieren op te bouwen. Tevens ontvang je een trainingsschema voor 3 niveaus.
Geen conditie? Dan heb je geluk, want met deze workouts heb je voldoende oefeningen voor de komende 3 maanden.

  • 3 niveaus van ieder 4 weken. Als starter kun je de 3 fases dus achter elkaar doorlopen.
  • Een gerenommeerd trainer: Ashwyn Schotborg is arts en sportcoach.
  • Stap voor stap uitleg en instructievideo’s. Door de instructievideo’s en kalender weet je altijd precies wat de bedoeling is en waar je aan toe bent.
lees verder

Lessen

Les 1: Intro Sport4You

Na het afrekenen heb je een mail ontvangen, hierin staat een persoonlijke downloadlink naar het trainingsschema.

In dit trainingsschema is een schema uitgestippeld; per 4 weken en per niveau. Kun je een niveau niet volhouden, wees dan verstandig en doe een stapje terug. Forceren en overbelasten hebben een averechts effect.

De sportvideo's staan niet alleen met een link in het trainingsschema, maar nu ook in dit lesprogramma.

In les 1 maak je kennis met Ashwyn.

Les 2 Sport4You:

Les 2: Ashwyn bekijkt als arts en sportcoach alle oefeningen vanuit de werking van het menselijk lichaam (vanuit de anatomie). Hierdoor besteedt hij uitvoerig aandacht aan de juiste houding en beweging, zodat jij veilig vanuit huis kunt trainen zonder de kans op blessures.

Les 3 Sport4You:

Les 3: Ashwyn bekijkt als arts en sportcoach alle oefeningen vanuit de werking van het menselijk lichaam (vanuit de anatomie). Hierdoor besteedt hij uitvoerig aandacht aan de juiste houding en beweging, zodat jij veilig vanuit huis kunt trainen zonder de kans op blessures.

Les 4 Sport4You:

Les 4: Ashwyn bekijkt als arts en sportcoach alle oefeningen vanuit de werking van het menselijk lichaam (vanuit de anatomie). Hierdoor besteedt hij uitvoerig aandacht aan de juiste houding en beweging, zodat jij veilig vanuit huis kunt trainen zonder de kans op blessures.

Les 5 Sport4You:

Les 5: Ashwyn bekijkt als arts en sportcoach alle oefeningen vanuit de werking van het menselijk lichaam (vanuit de anatomie). Hierdoor besteedt hij uitvoerig aandacht aan de juiste houding en beweging, zodat jij veilig vanuit huis kunt trainen zonder de kans op blessures.

Les 6 Sport4You:

Les 6: Ashwyn bekijkt als arts en sportcoach alle oefeningen vanuit de werking van het menselijk lichaam (vanuit de anatomie). Hierdoor besteedt hij uitvoerig aandacht aan de juiste houding en beweging, zodat jij veilig vanuit huis kunt trainen zonder de kans op blessures.

Les 7 Sport4You:

Les 7: Ashwyn bekijkt als arts en sportcoach alle oefeningen vanuit de werking van het menselijk lichaam (vanuit de anatomie). Hierdoor besteedt hij uitvoerig aandacht aan de juiste houding en beweging, zodat jij veilig vanuit huis kunt trainen zonder de kans op blessures.

Les 8 Sport4You:

Les 8: Ashwyn bekijkt als arts en sportcoach alle oefeningen vanuit de werking van het menselijk lichaam (vanuit de anatomie). Hierdoor besteedt hij uitvoerig aandacht aan de juiste houding en beweging, zodat jij veilig vanuit huis kunt trainen zonder de kans op blessures.

Les 9 Sport4You:

Les 9: Ashwyn bekijkt als arts en sportcoach alle oefeningen vanuit de werking van het menselijk lichaam (vanuit de anatomie). Hierdoor besteedt hij uitvoerig aandacht aan de juiste houding en beweging, zodat jij veilig vanuit huis kunt trainen zonder de kans op blessures.

Les 10 Sport4You:

Les 10: Ashwyn bekijkt als arts en sportcoach alle oefeningen vanuit de werking van het menselijk lichaam (vanuit de anatomie). Hierdoor besteedt hij uitvoerig aandacht aan de juiste houding en beweging, zodat jij veilig vanuit huis kunt trainen zonder de kans op blessures.