Fit4Free Challenge dag 1: Energieniveau 0

Oordeel niet te snel ik heb naar deze Super Size Me een beetje weinig energie.
Maar ik heb mijn best gedaan deze video voor jouw zo komisch mogelijk te houden, enjoy!

Ja, je hoeft niet bang te zijn, ik heb geen anorexia of andere psychische aandoening, dat ik iedere dag met mijn taillemaat bezig ben. Maar ik ben een man van de cijfertjes en wil het graag ook meetbaar maken, ook al is een gezond gewicht het logische gevolg.

Let daarom alsjeblieft ook op:

  • mijn energieniveau (nu nogal saai-ig maar dat wordt beter, beloofd!)
  • mijn concentratie (snelheid, woordkeuze, zinsopbouw)
  • mijn ogen (glanzen ze, komt er energie uit?)
  • mijn tint van mijn huid, allemaal signalen hoe gezond je bent.

Herkenbaar op maandag of vrijdag? Of misschien wel iedere dag van de week?

Volg mijn stappen in de Fit4Free Challenge en ervaar zelf hoe je snel meer energie krijgt en ook nog eens vet verliest. Ik laat je zien hoe ik mezelf oplap en in 1 week 1 kledingmaat verlies! In iedere video zie je vooruitgang, vandaar dat dit beginpunt belangrijk is. Morgen de volgende video, of als je niet kunt wachten:

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsenÍ