[F4F] Nu ben jij aan zet:

Heb je al wat Fit4Free-tips uitgeprobeerd? Dit is nog maar het tipje van de sluier, als we kijken naar wat je van het Power2You-programma kunt verwachten.

Of je nu alleen meer energie en een betere weerstand wilt opbouwen of ook het lichaam dat je verdient: je kunt het allemaal bereiken met Power2You.

In mijn lesprogramma neem ik je aan de hand mee en vertel ik je precies wat goed en minder goed is, en vaak ook wat de middenweg is. Je bepaalt dus zelf hoe ver je wilt gaan en welk doel je wilt bereiken.

Of je nu 1 of 15 kilo wilt verliezen met Power2You; dit is absoluut mogelijk. Ik vertel je over de achtergrond, redenen, oorzaken en gevolgen. En, ik geef je duidelijke informatie over hoe je jezelf kunt monitoren, meer energie krijgt, een ideaal gewicht bereikt en een jojo-effect voorkomt.

Power2You is niet ‘het zoveelste afvaldieet’, het is een overcompleet lesprogramma.

Mijn specialistische team helpt je bij:

  • Het optimaliseren van je mindset (NLP-coach Astrid Davidzon),
  • Het bewegen (arts en sportcoach Ashwyn Schotborg)
  • Je voeding (met iedere dag gezonde verrassende recepten. Meer dan 60 stuks!)

Na iedere les is er ruimte voor vragen, bovendien geef ik nu nog 1-op-1 Skypesessies. Dat worden straks groepssessies (je merkt dat als dit niet meer online staat).

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog gratis toegang tot de makkelijkste voedingsmeter van Nederland: de voedingsmeter van in2health.

Ik wil je belonen voor je tijd, je aandacht en je inspanning tot dusver. Het Power2You-programma is momenteel nog heel aantrekkelijk geprijsd door de fikse korting en vele extra’s, maar dat duurt niet lang meer en leg ik hier uit. Wacht dus niet te lang en grijp nu wat jij als geen ander verdient. Het is je van harte gegund!

Zullen we?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsenÍ