Fit4Free: Hoe je door meer te eten, zonder honger te hoeven lijden gezond afvalt en een fit en vitaal lichaam krijgt.

Fit4Free - in2health.nl

De nachtmerrie die afvallen heet…

Voor de meeste diëten geldt dat je moet korten op je calorieën. Vaak ontstaat hierdoor een onaangenaam futloos en hongergevoel. 

Je spijsvertering heeft door dit calorie-arme dieet geleerd, zuinig om te gaan met de kleinere hoeveelheid energie die je binnen krijgt. Val je opeens terug op je oude eetpatroon, dan komen de kilo’s er nog sneller aan dan voorheen. De situatie is nu verergert.

Dan zijn er nog van die populaire eiwit diëten. Je verliest veel gewicht, maar je krijgt er ook veel ongewenste cadeaus voor terug. Potentiële risico’s zijn dan ook: broos haar / zwakke nagels / een vale, droge huid / constipatie.

Je bioritme wordt hierdoor compleet ontregeld en als je niet oppast heeft dit dieet nog grotere gevolgen voor je hormoonhuishouding, je gezondheid en je toekomstige (jojo-)gewicht.

Is dit verhaal herkenbaar?

9 van de 10 mensen die een snel dieet volgen (lees: een kunstje leren) zitten binnen 1 á 2 jaar weer op hun oude gewicht. De volgende vragen waren op voorhand niet beantwoord: Wat, Wanneer, Hoe en Waarom. Dus een consistente verandering (oftewel: een leermoment) is er niet. Dit is een essentieel verschil tussen reguliere diëten en de programma’s van in2health, die je gewoon thuis online kunt volgen.

Het Fit4Free-programma is zo’n programma waarin ik je Gratis video’s, recepten en uitleg toe stuur. Het zal een heleboel van jouw vragen over gezondheid en vitaliteit beantwoorden. Bovendien weet je dan meteen of mijn methode jouw aanspreekt.

Wat kun je verwachten in Fit4Free:

Start vandaag nog

  • Ik laat je zien dat afvallen niet gepaard hoort te gaan met uithongeren en dat snacken zelfs goed kan zijn. En hoe je het jojo-effect kunt voorkomen.
  • Samen ontrafelen we de gezondheidsmythes die de voedselindustrie ons wil doen geloven, maar die je gezondheid juist tegenwerken.
  • In 7 minuten kun je mijn favoriete vitaliteitsontbijt en super snel avondeten bereiden. Ik deel deze snelle recepten met jouw.
  • Bovendien laat ik je zien dat gezond bewegen geen extra tijd hoeft te kosten en vertel ik je over mijn “NBT-theorie”.
  • Waarom krijgen we overgewicht? Waarom voelen we ons futloos en niet energiek? Ik leg je de oorzaken uit.

Het commentaar vak is gesloten.