Afvallen? Zo wordt het wel heel makkelijk!

Afvallen doe je zo

Makkelijk en duurzaam afvallen? Dat kan absoluut, je moet alleen even weten hoe. Geen zorgen dus, want daarvoor heb je ons. Ben je er klaar voor?

One step at a time
Het klinkt bijna te simpel voor woorden en toch willen we als mens vaak te veel ineens. De truc is juist om het stap voor stap te doen, dus pak het rustig aan. Daar ben je uiteindelijk het meest bij gebaat. Vergeet ongezonde crashdiëten en negeer populaire methodes zoals die van Dr. Frank en Sonja Bakker. Natuurlijk, populaire diëten zijn populair met een reden. Ze hebben absoluut goede kanten, maar wie zegt dat alleen hun populariteit ze werkelijk goed maakt? En dan vooral: werkelijk goed voor jou.

Kortom: pak het rustig aan. Breng stap voor stap kleine wijzigingen aan in je manier van leven en eten en voel wat dat met je doet. Vergeet drastische maatregelen en maak het aangenaam, goed te doen. Op die manier is het perfect vol te houden en dus blijf je gemotiveerd. Te snel afvallen in korte tijd lijkt leuk, maar niets is minder waar. De kilo’s komen terug, daar kun je op wachten. Dat is ook heel logisch!

Wil je gezond en blijvend afvallen, dan kun je het dus beter op een meer natuurlijke wijze aanpakken. Dan ben je lief voor je lichaam en goed voor jezelf. Alleen op zo’n manier kom jij als winnaar uit de bus: nu en op de lange termijn!

Als je denkt dat je het kunt…
Onderzoek toont aan dat mensen die denken dat hun zelfbeheersing van tijdelijke aard is, dat vermoeden ook bevestigd krijgen. Mensen die geloven dat zij altijd en op ieder moment controle over zichzelf kunnen hebben daarentegen, blijken ook gelijk te krijgen in dat wat zij geloven. Wil je dus afvallen en daarom steevast kiezen voor een gezondere manier van leven en eten? Geloof dat je het kunt, met iedere vezel in je lichaam, en… wedden dat je gelijk krijgt?

Sport niet meer dan een half uur per dag
Een half uur, dat is genoeg. Wie graag wat kilo’s kwijt wil kan nogal doorslaan in zijn voornemen, maar dat is onhandig, onprettig én werkt averechts. Onderzoek ondersteunt dit gegeven. Een half uur is genoeg. Zo zet je je lichaam precies voldoende aan het werk, maar geef je het ook de benodigde tijd om te herstellen.

En wil je het echt effectief aanpakken, dan kies je voor intervaltraining. Kort maar intensief trainen is namelijk niet alleen fijner en tijdbesparend, maar het blijkt ook beter te werken dan langdurig maar minder intensief trainen. En wil je nog wat extra gewicht kwijt? Beweeg dan gedurende de dag wat meer. Hoe klein deze bewegingen ook zijn, effectief zijn ze absoluut. Zo laat onderzoek zien dat een actieve leefstijl net zo effectief is als een sportieve leefstijl. Kijk, da’s goed nieuws!

Bronnen:
Elsevier
American Journal of Health Promotion
Schience Daily
Gezondheidsnet

 

Kies ook voor meer, voor beter, voor gezonder, VOOR JEZELF! Doe mee, ervaar ons mooiste programma ooit, en creëer het lichaam dat je verdient!

 

POWER 2 YOU!

Van In2health, voor jou.

Power2You: Creëer het lichaam dat je verdient!
Het Power2You-Programma van in2health is een online gezondheidscursus met:
check-groenMeer dan 21 kort en bondig, modulair opgebouwde video’s:
over voeding, gezondheid, ons lichaam en de onderlinge relaties.

check-groenJe wordt van begin tot einde aan de hand genomen:
met recepten, een persoonlijke voedingsdashboard en coaching.

check-groenOok bevat de cursus een 9 delige ‘Sport4You‘ video module, door arts en sportcoach Ashwyn Schotborg:
om verbranding, conditie en weerstand te verhogen en blessures te voorkomen.

check-groenEn bevat de cursus een 5 delige ‘MasterYourMind‘ video module, met online werkboek, van NLP coach Astrid Davidzon:
om valkuilen bloot te leggen en succes te waarborgen.

Wij wensen dat jij je gezondheid in de best mogelijke handen legt: de jouwe! Door jouw te leren hoe je meer energie uit het leven, je voeding en je lichaam kunt halen, heb je alle middelen voor handen om gezond af te vallen, voor nu en voor de lange termijn. Je wordt van begin tot einde begeleid en gemonitord, je zult hele rare sprongen moeten maken als deze kilo’s er weer aan komen. Bekijk het Power2You-programma en doe ook mee!

Tags:

About In2health

Zorg goed voor je lichaam, je krijgt er maar 1! in2health.nl is opgericht door Rachid Tobi. Hij gaat verder waar ons basis onderwijs stop (en dus tekort in is geschoten volgens hem). Rachid is accountant van huis uit, heeft als freelancer ruim 7 jaar management rapportage systemen geïmplementeerd en daarnaast Acupunctuur, Fytotherapie en Natuurgeneeskunde gestudeerd. Zo bewijst hij hoe je van bankhanger in een ondernemend persoon kunt veranderen, als je maar goed voor je zelf zorgt. Want gezond van binnen is gezond en energiek van buiten. Rachid wilt via deze site bijdragen aan een brede gezonde bewustwording. Hij kan dit niet alleen, jij kunt helpen door dit artikel te delen, via de Social Media buttons onder ieder artikel dat jij goed vindt. Bedankt!

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsenÍ