Best of in2health

Succes was nog nooit zo dichtbij!

In2health heeft ruim 7 jaar ervaring op het gebied van gezondheid. We zijn cijferkauwers en hebben drie jaar geleden de voedingsmeter ontwikkeld: een tool om je voeding en gezondheid te meten en zo zelf alle controle te hebben.

Gezond afslanken: feiten en fabels ontrafeld

De afgelopen jaren hebben we vele diëten onderzocht. Ieder jaar komen er nieuwe diëten bij, maar de fabels en nadelen van een ongezond snel dieet worden vaak al spoedig duidelijk. Gezond afslanken hoeft niet moeilijk te zijn, als je maar een verantwoord voedingspatroon aanneemt. Dat betekent niet per definitie dat gezond afslanken langzaam gaat, want gezond afslanken kan heel effectief werken:

Snel afvallen versus snel verantwoord afvallen

Als je nagaat dat je van snelle diëten snel kunt afvallen maar ook weer snel aankomt, is het effect dus vaak nihil of zelfs niet aanwezig. Dit zien we terug in veel van de hippe diëten, want je gaat niet de rest van je leven leven op eiwitshakes of repen. Wanneer je gezond afvalt – dus op een verantwoorde wijze – door te focussen op voeding en afvallen, of op afvallen met sport, ben je aan het afvallen zonder dieet. Je stelt dan je levenswijze bij, en dát is iets heel anders!

Hoe snel afvallen? Diëten onderzocht:

We kregen afgelopen jaar bijna wekelijks vragen omtrent ‘hoe snel af te vallen’. Het ergste is dat de mensen die met deze vraag lopen vaak al meerdere diëten hebben geprobeerd, die allen claimen dat je er snel door afvalt en dat terwijl van het gewenste (langdurige) effect steeds geen sprake is. Dit bracht ons ertoe te analyseren, te testen en scherp te stellen wat nu wel en niet werkt als je snel, gezond en duurzaam wilt afvallen.

3 succescomponenten in 1 gezondheidsprogramma:

We ontdekten dat er 3 componenten thuishoren in een succesvol dieet. Omdat er zoveel verschillende mensen met verschillende voorkeuren zijn, hebben we dit samengestelde programma uit elkaar getrokken en kun je er dus voor kiezen om (eerst) aan 1 van de onderdelen te werken. Als dit nu net het ontbrekende puzzelstukje is in jouw zoektocht naar gezond afvallen, dan hoef je dus niet het hele programma aan te schaffen. Nu snel de 3 succescomponenten:

Voeding – Lichaam – Geest

Voeding en afvallen

Recepten

Op je eten letten kan voor velen de oplossing zijn, maar (buik)vet verbrand je meestal pas als je in beweging bent of jezelf uithongert. Maar uithongeren en zo calorieën verminderen is onplezierig, ongezond en slechts een oplossing van tijdelijke aard. Het werkt ge-jojo in de hand. Gelukkig zijn er manieren om mét voeding af te vallen: door bijvoorbeeld eerst de afvalstoffen uit je lichaam te bannen (afvalstoffen in je lichaam zorgen namelijk voor vetopbouw om de vitale organen te beschermen) en door het eten van de juiste voedselcombinaties.

Daarom hebben we 2 programma’s voor je ontwikkeld, die niets te maken hebben met uithongeren of calorieën tellen en alles met voldoende eten (met 6 eetmomenten op een dag) en het eten van de juiste voedingsmiddelen en voedselcombinaties: Dare2Detox en Power2You.

Dare 2 Detox - programma 11 dagen snel en veilig ontgiftigen en afvallenDare2Detox

Overal in onze omgeving zijn giftige stoffen aanwezig. Denk alleen al aan E-nummers, pesticiden, antibiotica en groeihormonen in onze voeding, maar ook aan luchtvervuiling en gifstoffen in onze kleding. Onderzoek heeft aangetoond dat een pasgeboren westerse baby al 90 chemicaliën in zijn/haar bloedbaan heeft. Het is erg, maar we ontkomen er nu eenmaal niet aan.

Dare2Detox is een detoxprogramma van 1 dag en anders dan bijvoorbeeld afvallen met citroensap. 7 tot 9 dagen van tevoren eet je volgens het bijgeleverde voedingsschema en kies je iedere avond 1 van de 14 recepten uit het receptenboek dat je van ons ontvangt.

Vaak val je in deze eerste dagen al af, omdat je een gezond voedingspatroon aanneemt. Gemiddeld val je 2 kilo af in deze 11 dagen. De recepten zijn ook na het programma aan te raden, want ze zijn erg gezond, ondersteunen je spijsverteringssysteem en helpen je lever en dikke darm zichzelf te reinigen.

Los: €27,- >> Bekijk in de webwinkel

Power2You: Creëer het lichaam dat je verdientPower2You

Is het ideale gezonde vervolg op Dare2Detox. De afvalstoffen zijn uit je lichaam en je lichaam is klaar om vet te verbranden.

De komende 2 maanden ontvang je wekelijks een uitgebalanceerd receptenboekje, waarmee je alle voedingsstoffen in de juiste combinaties leert eten. Deze gezonde recepten zijn makkelijk te bereiden, geven energie en helpen je sneller afvallen. Daarnaast ontvang je simpele sportoefeningen voor iedere dag, om je basismetabolisme te verhogen. Dat betekent dat vet plaatsmaakt voor spieren. We noemen dit ook wel BodyCompositie.

Gemiddeld val je gedurende deze 2 maanden 10 tot 15 kilo af, maar omdat er spieren voor terugkomen (die zwaarder zijn dan vet) merk je dit niet direct op de weegschaal. We leggen je daarom uit hoe je zelf je voortgang kunt meten.

Power2You leert je niet alleen afvallen, want door de BodyCompositie leer je jouw ideale lichaam te creëren: een fit en vitaal lichaam waar je trots op kunt zijn. Na dit programma is het makkelijk je ideale figuur te onderhouden of op eigen houtje verder te ontwikkelen.

Los €67,- >> Bekijk in de webwinkel

Voeding en afvallen

In beide programma’s word je aan de hand mee genomen. We leggen je precies uit ‘wat’, ‘wanneer’, ‘hoe’ en ‘waarom’.

Je weet straks feilloos wat bepaalde voedingsmiddelen voor je doen, welke voedselcombinaties je voortaan wilt vermijden en waarom, en welke supplementen iedereen mist in zijn huidige voedingspatroon. We vertellen je hoe de 6 eetmomenten verdeeld zijn over de dag, en waarom dat is.

De recepten hebben we met zorg voor je samengesteld, omdat we als geen ander begrijpen dat jij streeft naar blijvende verandering. In de loop van het programma is er steeds meer ruimte voor je persoonlijke voorkeuren en het daarop aanpassen van de recepten, maar zeg nu zelf: een goed begin is het halve werk, nietwaar? Daarom helpen we je bij de start en geven we je alle tools die jij nodig hebt voor een spectaculaire finish. Volg je het volledige programma, dan ontvang je in totaal 2,5 maand lang wekelijks recepten en uitleg van ons.

Volledig programma

In het volledige programma doorloop je beide programma’s: eerst Dare2Detox (2 weken) en daarna Power2You (2 maanden). Het programma bestaat uit verschillende fases en elk onderdeel heeft een speciale functie:

 • In het eerste deel reinig en ondersteun je je ontgiftigingsorganen,
 • het tweede deel bestaat uit een korte (optionele) detox,
 • en in het derde onderdeel leer je door een uitgebalanceerd eiwit- én koolhydraatdieet hoe je het best voor jouw lichaam zorgt.

Plezierig gezond = lekker in je vel. Dat wil jij toch ook?

 

Afvallen met sport

Sport4You

http://youtu.be/Y2sO-8QCWGs

sport-en-voeding

Sport4You

De oude Chinezen weten dit al lang: “Energie moet stromen, anders stagneert het. Stagnerende energie veroorzaakt blokkades en ziekten.” Daarom is er in het 2e element van dit programma aandacht voor jouw lichaam, en dus voor bewegen. Deze 2 componenten (voeding en bewegen) werken beiden – individueel – toe naar een fit en vitaal lichaam. Stel je dus eens voor wat je kunt bereiken als je ze combineert!

Ashwyn Schotborg, arts en eigenaar van trainingsinstituut Your BaseCamp, legt de oefeningen via heldere instructievideo’s aan je uit. Ashwyn is erop gebrand om iedereen aan het sporten te krijgen, zonder blessures. Daarom neemt hij de tijd om iedere oefening uitvoerig uit te leggen, vanuit zijn medische achtergrond. Ashwyn heeft 3 trainingsschema’s voor 3 opeenvolgende niveaus opgesteld. Je doorloopt achtereenvolgend de fases: Beginner – Conditie – Sportief. Iedere fase heeft een trainingsschema van een maand. Ben je beginner, dan ben je dus verzekerd van trainingsschema’s voor de komende 3 maanden.

Los €27,- >> Bekijk in de webwinkel

Volledig programma

We beginnen simpel, met een aantal makkelijke rek- en strekoefeningen uit de yoga. Hiermee start je iedere ochtend goed, en wanneer je er klaar voor bent hebben we een aantal fitnessoefeningen voor je klaarstaan. Deze voer je in je eigen vertrouwde omgeving uit, heerlijk op je gemak.

De meeste mensen die Sport4You volgen, hebben aangegeven niet naar de sportschool te durven vanwege hun figuur of slechte conditie. Na het succesvol doorlopen van Sport4You zal dit geen issue meer zijn en heeft schaamte plaatsgemaakt voor een gezonde sportieve conditie.

Afvallen met de juiste mindset

MasterYourMind: Laat je Brein voor je werkenBang dat je het niet volhoudt, het te zwaar is of dat je terug zult vallen in oude gewoontes? Geen nood! Los van het feit dat we alles in simpele blokken doseren, is het niet moeilijk of zwaar om vol te houden. In de laatste fase is het zelfs verplicht om wekelijks een ‘vrije dag’ te hebben, waarop je eet wat je maar wilt!

Maar we maken jouw kans op succes graag zo groot als wij kunnen, daarom hebben we – om te voorkomen dat je de zwaarste strijd alleen en in je hoofd moet voeren – samen met NLP-coach Astrid Davidzon ‘Master Your Mind’ geschreven.

Met het e-book van Astrid Davidzon hebben we al meer dan 547 mensen geholpen, door hun valkuilen bloot te leggen en hun sterke ’triggerpunten’ te activeren. Geen tijd of zin om een heel e-book te lezen? We hebben op basis van het e-book een online programma voor je samengesteld, dat je aan de hand van online vragen door dit proces van persoonlijke herkenning en openbaring leidt.

Na afloop krijg je een digitaal rapport en een aantal weken later nogmaals, ter herinnering en ter reflectie op je voortgang. Met dit programma laat je je brein voor je werken en kost het realiseren van je goede voornemens veel minder moeite. Zo bereik je je doelen, wat ze ook zijn, en is volhouden eenvoudig en plezieriger dan ooit.

Los €17,- >> Bekijk in de webwinkel

Jouw allround gezondheidsprogramma. Jouw sleutel tot succes!

Het complete programma bestaat uit bovengenoemde onderdelen:

MasterYourMind

 Los €17,-
– 33 inzicht vragen, in je valkuilen en triggers
– 1 visualisatie video
– Evaluatie en reminder na 4, 6 en 8 weken

Sport4You

 Los €27,-
– Trainingsschema voor 3 maanden
– 3 Niveaus: Beginner – Conditie – Sportief
– Oefeningen met uitgebreide video-uitleg

Dare2Detox

 Los €37,-
– 14 Recepten: reiniging lever en darmen
– Boodschappenbriefje
– 11 dagen programma + online coaching
– Slechts 1 detoxdag (inc. detoxrecept)

Power2You

 Los €67,-
– Recepten voor vet verlies, die energie geven
– Boodschappenbriefje
– Uitleg BodyCompositie
– 60 dagen programma + online coaching

Totaal

 Los €148,-

Opbouw compleet programma

Master Your Mind
Yoga-pdf en uitleg *
Dare2Detox
Sport4You
Giftvoucher VitaminAdviceShop: €10,- *
Power2You
Waarde programma’s los  € 148,00
Waarde extra’s *  € 15,00
Totale waarde compleet programma  € 163,00

Prijs compleet programma: 71 dagen
(4 programma’s + extra’s tezamen)

 € 97,00

Jouw voordeel:

 € 66,00

Wacht niet langer!

Profiteer van ons tijdelijke aanbod:
betaal slechts voor het Power2You-programma en krijg ALLE PROGRAMMA’s + EXTRA’S nu tijdelijk GRATIS!

large-addtocart

Trackbacks/Pingbacks

 1. Natuurlijk afvallen: 8 afslanktoppers uit de natuur - januari 30, 2013

  […] Hoewel je het misschien niet zou verwachten, is quinoa familie van de spinazie. Het is een gewas dat uit Zuid-Amerika afkomstig is en al werd gebruikt door de Inca’s. Niet zonder reden, want quinoa is erg gezond. Het zit ook nog eens boordevol eiwit, waardoor je langer een verzadigd gevoel hebt. Wist je trouwens dat je meer vet verbrandt als je ‘s ochtends, vlak na het opstaan, zo’n 30 gram eiwitten binnenkrijgt? We vertellen je er alles over in ons splinternieuwe programma! […]

 2. Met the best of In2health… « Afvallen - februari 7, 2013

  […] De powercombo van voeding, lichaam en geest vormt dan ook de basis van ons meest briljante programma tot nu toe: the best of In2health. […]

 3. Meer energie door aanpassen voedingspatroon - in2health.nl - februari 15, 2013

  […] Best of in2health […]

 4. Meer energie door aanpassen voedingspatroon - in2health.nl - februari 15, 2013

  […] Best of in2health […]