Gezonder met NLP

Astrid Davidzon NLP Coach schreef voor In2health

Laat je ‘Mind’ voor je werken

Een gezond gewicht, goede voeding, energie, en minder stress: wie wil dat niet? Wij geloven dat je gezondheid vanuit meerdere invalshoeken moet bezien: Voeding – Lichaam –Geest. Vandaar dat we NLP-coach Astrid Davidzon hebben ingeschakeld. Zij heeft voor jouw een waanzinnig e-werkboek voor je mind geschreven: ‘Gezonder met NLP’. (Klik op de afbeelding voor een preview)

NLP voor iedereen?

Iedereen is anders, iedereen heeft zijn eigen valkuilen en iedereen heeft zijn eigen drijfveren. Ontdek zelf die van jouw in dit werkboek. Trap er niet meer in, leer jouw valkuilen op een succesvolle manier in te zetten. Laat je mind voor je werken met ons ‘Gezonder met NLP’ e-werkboek. “De toekomst is niet wat er gaat gebeuren, maar wat je er zelf van maakt.”

Astrid Davidzon

Astrid Davidzon is NLP-coach en schreef speciaal voor In2health een e-werkboek. Ze legt uit welke rol onze emoties op onze manier van denken spelen. “We laten ons vaak leiden door onze emoties en dan werkt het ‘gezonde verstand’ helaas niet meer zo goed,” aldus Astrid. Dit gezonde verstand is echter noodzakelijk als we onze doelen willen behalen.

Valkuilen

‘Valkuil’ is een ander woord voor ‘de makkelijkste weg’, maar wanneer we onze emoties en gedachten weten te controleren wordt de ‘moeilijkere weg’ opeens een heel stuk makkelijker én vervullend. Iedereen heeft zijn eigen valkuilen, daarom bevat het eerste deel een theoretische uitleg en ga je in het tweede deel met jezelf aan de slag. Met dit boek als gids leg je jouw valkuilen bloot, werk je naar oplossingen én naar commitment toe. Gun jezelf dit e-book, je ontvangt ‘m bij jouw eerste nieuwsbrief.

Nuttig en aangenaam: zo doen we dat bij In2health

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat ze gestuurd worden door hun emoties. Juist deze emoties brengen de gezondheid in gevaar. Denk bijvoorbeeld aan zogenaamde ‘emo-eters‘, mensen die geen fut en/of allerlei verslavingen hebben. Daarnaast maken emoties vaak dat er, als we anders (en dus gezonder) willen leven, allerlei redenen en gevoelens opkomen die ons vertellen waarom het nu niet uitkomt. Hoor niet bij de 80% die zijn goede voornemens niet weet vol te houden. Jij kunt je mindset voor je laten werken. Niet ooit, maar nu!

  • Leer jezelf kennen: ontvang oefeningen en handvaten om meer grip op je emoties te krijgen
  • Leer waar je ‘motivatie-knoppen’ zitten
  • Leer hoe je omgeving je kan steunen om je nieuwe levensstijl vast te houden.
  • Geniet van het zelfvertrouwen dat je opbouwt met deze technieken
  • Zorg dat je vanaf nu bij de 20% hoort die wél slaagt!

large-ordernow

7 Responses to “Gezonder met NLP”