Gezonder met NLP

Astrid Davidzon NLP Coach schreef voor In2health

Goede voornemens vol houden

20% haalt zijn goede voornemens

80% faalt en weet zijn goede voornemens niet vol te houden. Om emotionele redenen. Ze hebben een verhaal waarom ze niet konden volhouden. Terwijl ze ook een verhaal hadden kunnen hebben waarom ze vol hielden. Leer in dit e-werkbook, jou persoonlijke valkuilen te doorzien en reageer daarop. Zo voorkom je dat je jezelf in de maling neemt. met dit e-werkboek ben jij van succes verzekerd. Jouw goede voornemens behalen is nu een fluitje van een cent. Klik op de afbeelding voor een preview

Astrid Davidzon

Astrid Davidzon is NLP-coach en schreef speciaal voor In2health een e-werkboek. Ze legt uit welke rol onze emoties op onze manier van denken spelen. “We laten ons vaak leiden door onze emoties en dan werkt het ‘gezonde verstand’ helaas niet meer zo goed,” aldus Astrid. Dit gezonde verstand is echter noodzakelijk als we onze doelen willen behalen.

Valkuilen

‘Valkuil’ is een ander woord voor ‘de makkelijkste weg’, maar wanneer we onze emoties weten te controleren wordt de ‘moeilijkere weg’ opeens een heel stuk makkelijker én vervullend. Iedereen heeft zijn eigen valkuilen, daarom bevat het eerste deel een theoretische uitleg en ga je in het tweede deel met jezelf aan de slag. Met dit boek als gids leg je jouw valkuilen bloot, werk je naar oplossingen én naar commitment toe.

Laat je mindset voor je werken. Niet ooit, maar nu!

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat ze gestuurd worden door hun emoties. Juist deze emoties brengen de gezondheid in gevaar. Denk bijvoorbeeld aan zogenaamde ‘emo-eters’: mensen die geen fut en/of allerlei verslavingen hebben. Daarnaast maken emoties vaak dat er, als we anders (en dus gezonder) willen leven, allerlei redenen en gevoelens opkomen die ons vertellen waarom het nu niet uitkomt. Hoor niet bij de 80% die zijn goede voornemens niet weet vol te houden. Jij kunt je mindset voor je laten werken. Niet ooit, maar nu!

    • Leer jezelf kennen: ontvang oefeningen en handvaten om meer grip op je emoties te krijgen
    • Leer waar je ‘motivatie-knoppen’ zitten
    • Leer hoe je omgeving je kan steunen om je nieuwe levensstijl vast te houden.
    • Geniet van het zelfvertrouwen dat je opbouwt met deze technieken
    • Zorg dat je vanaf nu bij de 20% hoort die wél slaagt!

Dit e-book is nu al een best seller op in2health. Ruim 547 mensen zijn je voor geweest:

download

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsenÍ