Word onoverwinnelijk: 3 tips

Je doel behalen – wat het ook is – is doorgaans helemaal zo moeilijk niet. Toch is er vaak maar bar weinig voor nodig om dat potentiële succes volkomen uit je blikveld te doen verdwijnen. Balen, nietwaar? Maar, wees gerust: vanaf nu slaag je in wat je je voorneemt! Tja, wie zegt dat goede tips gecompliceerd moeten zijn? Probeer ze uit. Wedden dat het werkt?

Voedingskiekjes: helemaal zo gek niet

Woorden zijn machtig mooi, maar foto’s spreken boekdelen: dat heeft onderzoek bevestigd. Foto’s van voedingsmiddelen bleken aanzienlijk meer impact te hebben dan het bijhouden van een zogenaamd eetdagboek. Door het maken van foto’s word je je bewust van wat je voor je hebt en van wat je op dagelijkse basis in je lichaam stopt. Dat verandert alles, zo blijkt. Door je verstand en gevoel op deze manier met elkaar te verbinden gebeurt er iets en is duurzame verandering een realiteit. Een realiteit die vlakbij is! Zo vergt verandering dus helemaal niet altijd een langdradig en ingewikkeld proces. Het kan plaatsvinden in een flits van een seconde. Bijzonder toch?

Uitdaging! Maak foto’s van alles wat je eet, alles wat je in de koelkast hebt liggen en in je keukenkastjes. Zelf daar, helemaal achterin. Maak foto’s van je boodschappen, van alles wat je in je lichaam stopt, hoe ‘gezond’ of ‘ongezond’ ook. Maak foto’s en je bent je absoluut bewust van waar je mee bezig bent en hoe je het misschien liever zou willen. Probeer het maar eens uit… I dare you!

Winnen, winnen, winnen!

Mensen zijn meesters in vergelijken en strijden, oordelen en najagen. We houden niet van verliezen en vergelijken onszelf continu met de mensen om ons heen. Dat gaat veelal onbewust, is weleens vervelend of lastig, maar soms ook erg handig. Komt het aan op het bereiken van je doel, dan kun je namelijk perfect gebruikmaken van dat wat jou mens maakt. Wat je ook nastreeft, maak er een wedstrijdje van! Ga de strijd aan met een goede vriend, vriendin, broer, zus of collega. Een wereld van verschil!

Meten is weten: meer dan een kreet

‘Meten is weten’ lijkt nogal een loze kreet, maar het bevat meer waarheid en wijsheid dan je in eerste instantie misschien zou denken. Wat je kunt meten – kunt waarnemen, kunt ervaren – dat heeft effect. Als je wilt afvallen en je merkt dat je wat gewicht kwijtraakt, en nog wat, en nog wat… dan motiveert dat je. Je wilt daar meer van! Het gaat goed, het levert resultaat op, dus je wilt doorgaan. Meer, meer, meer! Zorg dus dat je kunt meten, want dan zul je weten. En weten, dat verandert alles.

Tip! Dit onderwerp komt uitgebreid aan bod in ons gloednieuwe en supereffectieve Power2You-programma!

 

Klaar voor het echte werk? Doe mee, ervaar ons mooiste programma ooit en creëer het lichaam dat je verdient!

 

POWER 2 YOU!

Van In2health, voor jou.

Power2You: Creëer het lichaam dat je verdient!
Het Power2You-Programma van in2health is een online gezondheidscursus met:
check-groenMeer dan 21 kort en bondig, modulair opgebouwde video’s:
over voeding, gezondheid, ons lichaam en de onderlinge relaties.

check-groenJe wordt van begin tot einde aan de hand genomen:
met recepten, een persoonlijke voedingsdashboard en coaching.

check-groenOok bevat de cursus een 9 delige ‘Sport4You‘ video module, door arts en sportcoach Ashwyn Schotborg:
om verbranding, conditie en weerstand te verhogen en blessures te voorkomen.

check-groenEn bevat de cursus een 5 delige ‘MasterYourMind‘ video module, met online werkboek, van NLP coach Astrid Davidzon:
om valkuilen bloot te leggen en succes te waarborgen.

Wij wensen dat jij je gezondheid in de best mogelijke handen legt: de jouwe! Door jouw te leren hoe je meer energie uit het leven, je voeding en je lichaam kunt halen, heb je alle middelen voor handen om gezond af te vallen, voor nu en voor de lange termijn. Je wordt van begin tot einde begeleid en gemonitord, je zult hele rare sprongen moeten maken als deze kilo’s er weer aan komen. Bekijk het Power2You-programma en doe ook mee!

Tags:

About In2health

Zorg goed voor je lichaam, je krijgt er maar 1! in2health.nl is opgericht door Rachid Tobi. Hij gaat verder waar ons basis onderwijs stop (en dus tekort in is geschoten volgens hem). Rachid is accountant van huis uit, heeft als freelancer ruim 7 jaar management rapportage systemen geïmplementeerd en daarnaast Acupunctuur, Fytotherapie en Natuurgeneeskunde gestudeerd. Zo bewijst hij hoe je van bankhanger in een ondernemend persoon kunt veranderen, als je maar goed voor je zelf zorgt. Want gezond van binnen is gezond en energiek van buiten. Rachid wilt via deze site bijdragen aan een brede gezonde bewustwording. Hij kan dit niet alleen, jij kunt helpen door dit artikel te delen, via de Social Media buttons onder ieder artikel dat jij goed vindt. Bedankt!

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsenÍ