Koolhydraatrecepten e-book

 

Gezonde-Koolhydraten-ReceptenVoeding heeft veel invloed op onze energie en op hoe we ons voelen, maar het maakt tevens dat je afvalt of juist aankomt. Wij hebben een 33 pagina’s tellend e-book samengesteld over koolhydraten. Door alle eiwitdiëten hebben vele mensen het idee dat koolhydraten slecht zijn. Het tegendeel is echter waar. <klik op de afbeelding voor een preview>

Eiwitdieet ongezond?

De hoge eiwitinname in Europa wordt steeds vaker in verband gebracht met onze welvaartsziekten. Bovendien kun je door ieder dieet dat je tijdelijk volgt een jojo-effect creëren. Het is in feite de levensstijl die we het beste kunnen veranderen. Natuurlijk dient dit niet rigoureus te gebeuren, en tevens is het ‘waarom’ belangrijk. ‘Meten is Weten’ en ‘Zien is Geloven’. Daarom hebben we een voedingsmeter ontwikkeld waarin je snel, gemakkelijk ziet hoe jouw levensstijl voor jouw lichaam is. Meer weten: via deze link. Als je precies weet waarom jij je levensstijl verandert, zal jouw motivatie groter zijn. Je staat dan gemakkelijker en langer achter je besluit, en zo wordt de nieuwe levensstijl een automatisme. We hebben een gratis e-Werkboek voor je opgesteld hoe je makkelijker realiseert.

Juiste koolhydraten

De juiste koolhydraten (langzame koolhydraten) zijn heel belangrijk, want ze geven lange tijd energie en een verzadigd gevoel: hierdoor eet je nooit te veel. De ‘verkeerde’ koolhydraten hebben dit effect niet, en daarom is het handig te weten wat het verschil tussen deze koolhydraten is én hoe je meer gezonde koolhydraten binnenkrijgt.

Onderzoek toont aan

Aan de Framinghan Heart Studie deden 2834 deelnemers in de leeftijd van 32 tot 83 jaar mee. Daaruit bleek dat een een hoge inname van volkoren granen leiden tot een sginificante afneme van buikvet. De hoeveelheid buikvet was ongeveer 10% lager bij personen die minimaal drie porties volkoren granen per dag consumeren en maximal één portie witte graanproducten.

Om buikvet kwijt te raken en daarmee het risico van diabetes en hart- en vaataandoeningen te verkleinen, is het gunstig om de inname van geraffineerde granen te verminderen ten gunste van volkern graanproducten. (bron: American Journal of Clinical Nutrition 2010;92(5):1165-71)

Nuttig en aangenaam: zo doen we dat bij In2health

In het e-book vertellen we je precies waarom de juiste koolhydraten zo belangrijk zijn. Waar de juiste koolhydraten (naast volkoren granen) in zitten. Ook geven we je 25 eenvoudige recepten mee, die je heerlijk in je eigen keuken kunt uitproberen. Zo combineer je het nuttige met het aangename, en kun je op prettige wijze nóg gezonder leven.

Waar?

Dit e-book staat in onze webshop voor slechts € 9,95. Kijk voor meer informatie op Koolhydraatrecepten e-book.

10 Responses to “Koolhydraatrecepten e-book”