Partners

Met de volgende partijen werken we samen

Dit houdt in dat zij de vitaminen- en mineralendata van hun supplementen beschikbaar hebben gesteld, ten behoeve van onze voedingsmeter.

Persoonlijke-voedingsmeter-in2health

Meten is weten, en nu kun jij deze merken vinden in de voedingsmeter van in2health.nl.

Wij weten wat erin zit en daarom bevelen we deze producten van harte aan in onze programma’s over gezond afvallen. Wanneer je ze aanschaft bij een drogist of reformwinkel, weet je exact wat je aan je dag- of weekmenu toevoegt. Onder het tabblad ‘Weten’ van de voedingsmeter, check je vervolgens in een handomdraai of je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Onze partners op een rij

Plantina

Partner-logo-Plantina

Vanaf 1993 brengt het Nederlandse bedrijf The Ortho Company BV voedingssupplementen op de markt met de merknaam Plantina. De producten zijn in Nederland exclusief voor Plantina ontwikkeld door het Ortho Institute, dat in 1983 is opgericht door apotheker dr. Gert E. Schuitemaker. Dit maakt Plantina uniek.

Kwaliteit is belangrijk

Directeur Elsedien de Groot is overtuigd van het nut van hooggedoseerde voedingssupplementen. Haar drijfveer is anderen te motiveren voor een gezonde leefstijl mét voedingssuppletie.

Bezoek de website van Plantina

Royal Green

Logo RoyalGreen

Ontstaan in een zoektocht naar de meest zuivere vitaminen en mineralen. Schoon en eerlijk is het motto, en wat dit merk aan alle kanten uitstraalt.

Bezoek de website van Royal-Green

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsenÍ