Weet wat je eet

kinder_gebit_lolly

Alles wat  je niet wilt weten over wat er in je eten zit

Wat we dagelijks in ons lichaam stoppen, mag eigenlijk geen voeding meer heten. Dat klinkt heel ‘2012’, maar hoe zit dat dan precies? Wat zit er in al die producten, waar we veelal zonder nadenken onze hardverdiende centen aan uitgeven? Is iets per definitie gezond als de producent ‘light’ of ‘bewuste keuze’ op zijn product zet? En wat te denken van een eenvoudig en ogenschijnlijk gezond product als sla, waarin door wetenschappers tot maar liefst 30 soorten (!) hormoonverstorende bestrijdingsmiddelen zijn aangetroffen?

 

Verband tussen ziekten schadelijke stoffen

De supermarkt is onmisbaar voor moderne mensen in een altijd hectische maatschappij. Je vindt er alles, gewoon op één plek! Het is makkelijk en vanzelfsprekend, maar hoe goed is het? E-nummers en andere narigheden worden steeds vaker onderzocht én gelinkt aan tal van ziekten, zoals diabetes, obesitas en kanker. Het zijn ziekten die in de westerse wereld, waar men op dagelijkse basis een afschrikwekkende hoeveelheid schadelijke stoffen binnenkrijgt, niet zonder reden steeds vaker voorkomen. Het is verontrustende en tevens waardevolle informatie, want wat als we je zouden vertellen dat dergelijke ernstige ziekten in meer dan driekwart van de gevallen te voorkomen zijn?

 

Beter weten is beter eten

Steeds meer mensen willen weten wat ze eten. Wij bewonderen dat! Je kunt dingen immers pas beter doen als je beter weet, want dán heb je de kennis – en daarmee de vrijheid, de mogelijkheid – om zelf te kiezen en wellicht een andere keus te maken. Speciaal voor jou hebben wij daarom een e-book vol informatie en praktische tips samengesteld: helder, fris en eerlijk, zoals je van In2health mag verwachten.

Natuurlijk zou je kunnen denken dat je nooit meer op ontspannen wijze eet, als je je bewust bent van de rotzooi in jouw voeding. En we begrijpen dat je liever niet wordt geconfronteerd met het huiveringwekkende bestaan van de kippen, koeien en varkens die jouw geliefde stukje vlees vormen. Toch kun je niet eeuwig negeren wat overduidelijk aanwezig is. En eet je uiteindelijk niet velen malen lekkerder, als je weet dat wat jij in jouw lichaam stopt gezond is en op gezonde wijze tot stand is gekomen?

Beter weten is beter eten. Het is betere keuzes maken… voor jezelf, voor de mensen die je dierbaar zijn, en voor de wereld waarin je leeft.

Weet wat je eet! Bestel jouw e-book nu…

Ja, ik wil!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Tags:

About In2health

Zorg goed voor je lichaam, je krijgt er maar 1! in2health.nl is opgericht door Rachid Tobi. Hij gaat verder waar ons basis onderwijs stop (en dus tekort in is geschoten volgens hem). Rachid is accountant van huis uit, heeft als freelancer ruim 7 jaar management rapportage systemen geïmplementeerd en daarnaast Acupunctuur, Fytotherapie en Natuurgeneeskunde gestudeerd. Zo bewijst hij hoe je van bankhanger in een ondernemend persoon kunt veranderen, als je maar goed voor je zelf zorgt. Want gezond van binnen is gezond en energiek van buiten. Rachid wilt via deze site bijdragen aan een brede gezonde bewustwording. Hij kan dit niet alleen, jij kunt helpen door dit artikel te delen, via de Social Media buttons onder ieder artikel dat jij goed vindt. Bedankt!

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsenÍ