25 Gezonde recepten

25 Gezonde recepten

17,50

Beschrijving

Voeding heeft veel invloed op ons energielevel en hoe we ons voelen, maar je voeding zorgt er ook voor dat je afvalt of juist aankomt.

Koolhydraten of eiwitten?

Door alle eiwitdiëten zou je bijna denken dat koolhydraten slecht zijn, maar het tegendeel is waar.

Eiwitdieet?

De hoge eiwitinname in Europa wordt steeds vaker in relatie gebracht met de toenemende welvaartziektes. Bovendien draagt ieder tijdelijk dieet het risico met zich mee een jojo-effect te creëren, waardoor de kilo’s na het dieet snel en vaak in een grotere hoeveelheid terugkomen.

Het is meestal de leefstijl die verandering nodig heeft, maar het nieuwe voedingspatroon moet gemakkelijk vol te houden te zijn. Door de juiste uitleg begrijp je precies waarom je wilt, zal en doet, en op den duur worden die nieuwe gewoonten een automatisme. Om dat punt te bereiken is motivatie nodig, en dat krijg je alleen voor elkaar als je nieuwe manier van eten en leven plezierig en eenvoudig is: goed te doen, goed vol te houden.

Juiste koolhydraten

De juiste koolhydraten, de langzame koolhydraten, zijn heel belangrijk voor ons. Ze geven je lange tijd energie en een vol gevoel, zodat je je niet overeet. De ‘verkeerde’ koolhydraten doen dit niet, waardoor je honger blijft houden en snel te veel eet. Logisch maar vervelend, en dat terwijl het eenvoudig en snel op te lossen is. Wij hebben daarom een 33 pagina’s tellend e-book samengesteld over deze gezonde koolhydraten.

Dieet en gemak

In het e-book hebben we op een rijtje gezet waarom de juiste koolhydraten zo belangrijk zijn, maar we geven je ook 25 eenvoudige recepten mee om het zelf te ervaren!

Bekijk de reacties op dit e-book

Bekijk een preview van het e-book

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “25 Gezonde recepten” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.