Dare2Detox: 11 dagen die je leven veranderen

Dare2Detox: 11 dagen die je leven veranderen

(2 klantbeoordelingen)

27,00

Snel, veilig en makkelijk ontgiften én afvallen

 

• 10 dagen gezond, voedzaam en lekker eten & 1 (optionele) detoxdag.

• Geen honger, want je eet 6 keer per dag.

• Met de uitgebalanceerde recepten ondersteun je de organen die verantwoordelijk zijn voor het afrekenen met toxines.

• Stap voor stap uitleg, helder en hands-on, inspirerend, makkelijk uit te voeren en daardoor belachelijk makkelijk vol te houden.

• Snel en veilig ontgiften én afvallen: minstens 2 kilo in nog geen 2 weken.

• Rust, lekker in je vel, en een enorme dosis nieuwe energie: het logische gevolg van goede voeding en een uitgebalanceerd programma.

Nu met gratis e-book

Weet wat je eet, het eten van e-nummers

Beschrijving

Dare 2 Detox: de nieuwe manier van ontgiften en afvallen

Verander hoe je je voelt en je verandert je leven. Dat is geen magie, dat is gewoon common sense. Je levenskwaliteit is namelijk onlosmakelijk verbonden met je gezondenheid. Met hoe je je voelt dus! En je goed voelen, daar zijn echt geen maanden, jaren, tovertrucs of crashdiëten voor nodig. Je kunt je direct anders voelen, door goed te eten, de juiste organen te ondersteunen, en net even wat meer te bewegen. Zo doe je nieuwe energie op, reken je af met ongewenste ballast en gifstoffen die zich ongemerkt in je lichaam hebben opgehoopt.

Dare 2 Detox: snel, makkelijk én gezond

Vaarwel drastische en ongezonde diëten, eentonige voedingsschema’s, onmogelijke programma’s, en kortetermijnoplossingen. 11 dagen, that’s all. 1 detoxdag (ja, je leest het goed!) en 10 dagen waarop je gezond en lekker eet. Goed voor jezelf zorgen kan bijzonder makkelijk en prettig zijn, dat ga je zelf ervaren. Wij reiken je de hand en nemen je mee, zodat jij zorgeloos kunt doen wat wij zo graag zien: nog beter voor jezelf zorgen!

Bang dat je de recepten toch niet lekker vindt?

Geen nood, je krijgt 14 recepten mee om uit te kiezen. De recepten zijn met zorg samengesteld, dus er zit altijd wel wat lekkers voor je tussen!

Wat krijg je in het Dare2Detox-programma?

  • – Dare2Detox receptenboek met 14 afgestemde gezonde recepten
  • – Handleiding: Leidraad eet en drink momenten Dare2Detox
  • – Boodschappenbriefje
  • – Begeleiding via de mail gedurende dit programma

 

Dare2Bdifferent… Dare2BYou…

Dare2Detox!

 

Nu met gratis e-book

Weet wat je eet, het eten van e-nummers

voor wie is dit programma niet geschikt? Lees dit eerst

 

2 beoordelingen voor Dare2Detox: 11 dagen die je leven veranderen

  1. Daantje

    Ik wil snel van de kilo’s af. Gewoon even kort door die bittere pil, dan is het weer gebeurd. Ik ben mezelf de afgelopen dagen echt te buiten gegaan. Ik heb mezelf zelfs verschillende keren ziek gegeten. Als ik er niet gauw iets aan doe, ben ik bang dat ik die extra kilo’s er nooit meer af krijg. Ik geloof niet in die ‘5 kg in 1 week beloftes’ en ik wil nu eens geen gif of chemische shakes in m’n lichaam stoppen. Ik heb nog nooit een detox gedaan. Wel een eiwitdieet, met alle ellende van dien! (Broze nagels, dunner wordend haar, obstipatie…) Dan wíl je gezonder zijn, ga je diëten, krijg je nare klachten en moet je daar weer allerlei middeltjes voor nemen! Nu wil ik iets gezonds voor mijn lichaam doen. Ik heb weleens van sapvasten gehoord, maar dat lange vasten is niks voor mij. 2 kg in 2 weken lijkt me redelijk en haalbaar. Wie weet doe ik het over een aantal weken nog een keer. Ik begrijp dat dit programma 11 dagen duurt, waarvan er slechts 1 een detox is, en dat je zelfs op die detoxdag meer energie hebt dan vóór het dieet. Dat klinkt goed, dus ik ben erg benieuwd!

  2. Jasmijn

    Ik heb wel vaker een detox gedaan, met succes, maar nu is het tijd voor iets anders. 7 dagen sapvasten is heel gezond, maar ik ruil dat maar wat graag in voor 7 dagen gezonde maaltijden/vast voedsel. Dat lijkt me toch iets gezonder en makkelijker vol te houden. En slechts 1 dag detoxen, dus dat is een eitje! Net als het sapvasten, spreekt deze manier van voor je lichaam zorgen mij erg aan omdat ik weet dat mijn lichaam – ondanks het feit dat ik gezond eet – dagelijks afvalstoffen binnenkrijgt. Ik zie dit dus als een soort van APK-tje, iets wat ik ieder jaar voor mijn lichaam doe. Een hoognodige grote schoonmaak! De energie die ik er na afloop aan overhoud, motiveert me voor het volgende jaar. Wat een toeval dat ik hier tegenaan loop, want ik heb me nog maar net ingeschreven voor jullie nieuwsbrief. Bedankt voor deze kans!

Een beoordeling toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.