Sport4You: Jouw veilige sportprogramma voor thuis

Sport4You: Jouw veilige sportprogramma voor thuis

(2 klantbeoordelingen)

47,00

Jouw sportprogramma voor thuis

• Laagdrempelig: oefeningen voor thuis en voor ieder niveau.

• 3 niveaus van ieder 4 weken. Als starter kun je de 3 fases dus achter elkaar doorlopen, mocht je dat willen.

• Een gerenommeerd trainer: Ashwyn Schotborg is arts en sportcoach, en heeft zijn eigen sportinstituut.

• Duidelijke instructievideo’s, perfect te volgen voor iedereen.

• Stap voor stap uitleg en oefeningen. Door de instructievideo’s en kalender weet je altijd precies wat de bedoeling is en waar je aan toe bent.

Nu met gratis e-book

‘Sport en voeding’!

Beschrijving

Laagdrempelig, veilig, makkelijk & supereffectief

Jouw stap voor stap sportprogramma voor thuis

Hoe effectief en plezierig sporten kan zijn, dát ga je tijdens dit programma zelf ontdekken. Lekker laagdrempelig, want je doet ‘t gewoon thuis: daar waar jij je het prettigst voelt. Wie zegt immers dat je voor een goede workout elke dag naar de sportschool moet?

Ashwyn is arts, sportcoach en eigenaar van zijn eigen sportinstituut Your BaseCamp. Hij neemt je mee, van video naar video, van workout naar workout, zodat jij zorgeloos en veilig in beweging kunt komen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, zodat je niets mist en altijd weet waar je aan toe bent.

Voor wie is dit programma?

Is de sportschool niets voor jou? Wil je eerst een goede conditie opbouwen voordat je je tussen al dat testosteron vertoont? • Start dan in je vertrouwde omgeving met je eigen gerenommeerde sporttrainer. • Veilig en zonder blessures, omdat alle oefeningen en bewegingen rustig en uitgebreid door een arts worden uitgelegd. • Voor ieder niveau van 0 tot 10 met 3 trainingsschema’s van ieder 4 weken.

Geen conditie? Dan heb je geluk, want met deze workouts heb je voldoende oefeningen voor de komende 3 maanden.

Voorproefje?

Nu met gratis e-book!

‘Sport en voeding’

Gratis bij het Sport4You: sportprogramma voor thuis

[chained_products]

2 beoordelingen voor Sport4You: Jouw veilige sportprogramma voor thuis

  1. Fleur

    Ik kan nog net 1x opdrukken en toen ik dat deed blesseerde ik wat in mijn schouderblad. Zo word ik toch nooit serieus genomen! Ik durf aan geen enkele sport te beginnen met zo’n slechte conditie. Het is dat dit programma door een arts met eigen sportfaciliteit uitgelegd wordt, want dat gaf me het vertrouwen hiermee te beginnen. Ik hou jullie zeker op de hoogte!

  2. Maarten

    Ik zou vreselijk graag ergens willen sporten, eerlijk gezegd, maar ik zie dat gewoon niet zitten. Niet zoals ik er nu aan toe ben, want dan zet ik mezelf echt voor joker. Collega’s van me fitnessen, maar voordat ik daaraan begin wil ik eerst wat conditie opgebouwd hebben, meer in vorm zijn. Vette nieuwsbriefactie by the way!! Jullie hebben altijd wel van die leuke acties. Heb bijna al jullie e-books, die zijn echt vet!

Een beoordeling toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.