MasterYourMind: Laat je Brein voor je werken

MasterYourMind: Laat je Brein voor je werken

47,00

Bang je goede voornemens niet vol te houden? Terecht, want maar liefst 70 tot 80% van de mensen met goede voornemens weet zich niet aan zijn voornemens te houden. Niet omdat ze niet willen of kunnen, maar omdat ze strategieën gebruiken die niet (meer) werken. Dat is jammer, want het is zo makkelijk om te keren!

Beschrijving

Volg het inspirerende MasterYourMind-programma van NLP coach Astrid Davidzon.

In 5  verhelderende en motiverende video’s en 3 werkbladen, leg je samen met Astrid jouw persoonlijke valkuilen en ‘triggerpoints’ bloot. Samen ontwikkelen jullie jouw successtrategie.

Waarom haalt slechts 20% zijn goede voornemens?

80% faalt en weet zijn goede voornemens niet vol te houden. Om emotionele redenen. Ze hebben een verhaal waarom ze niet konden volhouden. Terwijl ze ook een verhaal hadden kunnen hebben waarom ze vol hielden. NLP coach Astrid Davidzon benoemt de verschillende oorzaken en geeft jouw de inzichten hoe ook jij bij deze succesvolle 20% kunt horen. Daarnaast ga je aan de hand van haar werkboek vragen met je eigen situatie aan de slag om zo jouw succes ook voor langere termijn te waarborgen.

Master Your Mind!

Ontwikkeld naar aanleiding van onze succesvolle bestseller ‘Gezond met NLP‘ in samenwerking met NLP coach Astrid Davidzon.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MasterYourMind: Laat je Brein voor je werken” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.