Personal Power + MasterYourMind

Aanbieding!

Personal Power + MasterYourMind

84,00

Leer zelf hoe u blijvend een gezond gewicht behaalt, met een volle buik en met meer energie.
Want resultaat is niet blijvend, als een dieet tijdelijk is, u een kunstje nadoet en niet weet wat het met uw lichaam doet. Vooral niet als zo’n dieet iedere keer weer pijn en moeite kost.

Leer in deze gezondheidscursus hoe u uzelf meer energie kunt geven en een gezond gewicht behaalt met 6 tot 8 eetmomenten per dag (uw keuze vrijheid). Dit programma is geen kunstje, want ik leg u Hoe , Wanneer en Waarom uit, 1 dag in de week eet u alles wat u lekker vindt, zodat u resultaten behaalt voor de lange termijn.

Of u nu 1, 5 of 15 kilo wilt verliezen, met dit programma krijgt u alle handvaten en inzichten hoe u dit kunt behalen. Het doel heeft eigenlijk niets met afvallen te maken, maar meer met het voeden en verzorgen van uw lichaam, waardoor u lekker in uw vel komt te zitten en veel meer energie krijgt. Als u overgewicht heeft, is afvallen slechts het logische gevolg. U zult overigens geen moment honger hebben!

Dit programma bestaat uit 21 lessen en duurt 9 weken.

Beschrijving

Video cursus: over ons lichaam, voeding, gezondheid en de onderlinge relaties. Zodat u een fit en vitaal lichaam krijgen. Ruimte voor vragen na iedere les.
Programma duur 9 weken, op ieder toestel met internet te bekijken. Programma wordt continue onderhouden en aangevuld. Ook na het programma toegang tot de video’s.

Onderdeel van het Power2You-Programma.

Tijdelijk krijgt u bij het Personal Power Programma:

Succesvol Slim Smullen: 9 weken lang iedere week 6 unieke recepten, 1 dag in de week alles eten waar u trek in heeft
+ Bonus: 6 ‘Recepten Quickies’ klaar in 6 minuten.

Vitale Voedingswijzer: Handboek voor de juiste eet- en drinkmomenten
Boodschappenbriefje: Wat koopt u bij de supermarkt en wat bij de reformwinkel. Prijs, kwaliteit en zuiverheid zijn voor u afgewogen

Vul uw sportschool kortingsvoucher in en krijg het MasterYourMind Programma gratis:

MasterYourMind-GR

Laat je mindset voor je werken. Niet ooit, maar nu!

Slechts 20% haalt zijn goede voornemens, maar 80% faalt en weet zijn goede voornemens niet vol te houden: om emotionele redenen. Deze mensen hebben een verhaal, een excuus, een reden waarom ze niet konden volhouden, en dat terwijl ze ook een verhaal hadden kunnen hebben over waarom ze volhielden.

(klik voor meer informatie op deze link of de afbeelding)

 

 

 

 

 

 

In dit Voordeel Pakket, zit tevens:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Personal Power + MasterYourMind” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…