Power2You Compleet programma Gezond Afvallen Body - Mind - Voeding

Gezond afvallen
met een volle buik
en meer energie

Korting Power2You in2health Begin vandaag met Power2You
Power2You Gezond Afvallen Body - Mind - Voeding
Power2You Gezond Afvallen Body - Mind - Voeding Compleet programma

Gezond afvallen
met een volle buik
en meer energie

Korting Power2You in2health Begin vandaag met Power2You

Hoe je door meer eten, gezond afvalt en een fit, vitaal lichaam krijgt!


We betalen duizenden euro’s voor onze basisopleiding, we leren rekenen, schrijven en lezen, handarbeid en sociale vaardigheden, maar niemand leert ons hoe we goed voor onze energie, lichaam en gezondheid kunnen zorgen.

Dat vind ik zo zonde! Iedereen heeft wel eens een dip, maar het is een verspilling van talent en potentie als je je gezondheid, je lichaam en je energie niet ter harte neemt!

Dat heeft me geïnspireerd dit programma te maken, want als we weten hoe we meer energie en gezondheid uit het leven kunnen halen, dan is het eigenlijk geen keuze meer.

Daarom: Power2You!

terug vooruit
Rachid Tobi Compleet programma Gezond Afvallen Body - Mind - Voeding
Power2You Compleet programma Gezond Afvallen: Mind

1. De juiste reden:
Mindset


Verandering begint altijd met de eerste stap: bewustwording. Een van de redenen waarom veel mensen hun doelen niet bereiken is, omdat ze niet weten waarom ze iets willen (laat staan dat ze weten wat ze willen).

Zeg eens eerlijk: weet jij eigenlijk waarom jij een fit en vitaal lichaam wilt hebben? Wat de reden is dat je die extra kilo’s kwijt wilt?

NLP-coach Astrid Davidson helpt je om dit glashelder te krijgen. Bovendien legt ze met jou je vroegere valkuilen bloot, zodat je daar niet meer intuint. En zorgt ze voor alternatieven, zodat je van succes verzekerd bent! "Master Your Mind - Or it will Master You"

Alleen geïnteresseerd in het MasterYourMind-programma? Bekijk het MasterYourMind-programma

terug vooruit

2. De juiste manier:
Voeding


Zoals je misschien al weet, willen de meeste diëten dat je flink kort op je calorieën. Het is echter wel belangrijk om je tekorten aan te vullen met eiwitten en koolhydraten, zodat je de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Ook het tijdstip is daarin bepalend, want zo kan je lichaam zich beter voeden, reinigen en herstellen. Dat is belangrijk om te voorkomen dat je te vroeg oud wordt.

Wij bieden jou een op maat gemaakt plan aan. Niet alleen meten we hoeveel vitaminen en mineralen je nodig hebt, we vertellen je ook hoe je dat gemakkelijk binnenkrijgt. Zo voorkom je het beruchte jojo-effect, voel je je continu vol en zul jij je jonger, fitter en energieker voelen.

terug vooruit
Power2You Compleet programma Gezond Afvallen: Voeding
Power2You Compleet programma Gezond Afvallen: Body

3. De juiste aanpak:
Lichaam


Meestal moet je bij afvallen anders gaan leven en eten. Dat is een andere reden waarom veel mensen vroegtijdig de handdoek in de ring gooien en hun ideale gewicht nooit bereiken.

Wij kiezen voor een stapsgewijze aanpak. Geen extreme veranderingen maar rustig aan opbouwen en wennen aan je nieuwe leef- en eetpatroon.
De lessen zijn stapsgewijs opgebouwd. Beheers je de les, dan ga je verder naar de volgende les.

Ook sturen we je niet meteen naar de sportschool. Integendeel, je kunt via onze videotraining gewoon thuis oefenen.

Ashwyn Schotborg, arts en sportinstructeur van YourBaseCamp, legt in zijn video’s uit hoe je blessurevrij een betere conditie kunt opbouwen en meer calorieën verbrandt met een kortere work-out (iets wat ervaren sporters bijna allemaal niet weten).
Het maakt daarbij niet uit of je een ervaren sporter bent, of net begint; er zijn namelijk drie verschillende niveaus.

Alleen geïnteresseerd in het Sport4You-programma? Bekijk het Sport4You-programma

terug vooruit

Wat kun je verwachten?

 • Personal Power Videocoachingsprogramma. Het coachingsprogramma waarbij je ontdekt hoe je met de juiste voeding, mindset en beweging een fit en vitaal lichaam kunt krijgen.
  Met dit 9 weken durende programma kun je jouw ideale gewicht bereiken en met een fit en vitaal lichaam haal je meer uit je leven. Je kunt inloggen in een members area, waar je les-, oefen- en doe-video’s aantreft die je thuis kunt uitvoeren. Je hoeft dus niet per se naar buiten of naar een sportschool. Ook krijg je veel informatie over hoe jouw lichaam werkt, hoe je ziektes voorkomt en hoe je jouw energie en conditie op peil krijgt.

 • Health & Voedingsdashboard. Meten = Weten!
  Met een speciaal door ons ontworpen digitale voedingsmeter brengen we snel en makkelijk jouw hoeveelheid voedingsstoffen (en de tekorten) in beeld. Zo heb je dus inzicht in jouw eigen proces.

 • De Vitale Voedingswijzer. Een handboek voor de juiste eet en drink momenten.
  Je leest hierin precies wat je nodig hebt, hoe je een tekort aan bepaalde voedingsstoffen op een verstandige wijze kunt aanvullen en hoe je een hongergevoel voorkomt.

 • Slim Smullen. 60 makkelijk te maken, heerlijke recepten.
  Wij sturen je recepten voor iedere dag, zodat je gevarieerd, gezond en lekker kunt eten. En… dat hoeft niet duur te zijn!  + Bonus: Recepten Quickies, 6 recepten in 6 minuten.

 • Bewust Boodschappen Doen
  Een boodschappenlijstje met advies over voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Niet alles in de supermarkt is gezond voor ons, zelfs als er een keurmerk op zit. We helpen je bij de beste prijs- en gezondheid/kwaliteits-keuze, zowel bij de supermarkt als de reformwinkel.

 • MasterYourMind NLP oefeningen
  Van NLP-coach Astrid Davidzon: "Master Your Mind" Laat je brein vóór je werken in plaats van tegen je werken.

 • Sport4You video en trainingshandleiding.
  Van Arts en sportinstructeur Ashwyn Schotborg: uitleg- en oefenvideo’s met trainingsschema voor 3 niveau’s.

Wat zeggen anderen?

“Het is ongelooflijk wat die jongen op een dag kan eten, zonder een grammetje aan te komen. Ik ben stinkend jaloers en super benieuwd naar dit programma.”

Miranda van Kempen

“Hij werkt 9 uur onafgebroken achter elkaar, reist 3 uur om hier te komen en is de volgende dag weer fris en vertelt doodleuk wat hij in de avond allemaal heeft ondernomen. Waar hij al die energie vandaan haalt? Dat wil ik ook, ik ga dit programma volgen!”

Jerr Waterval

Wat krijg je in dit programma?

Videocursus
Personal Power

Power2You Compleet programma Gezond Afvallen Video cursus: Body - Mind - Voeding
Blijvend een gezond gewicht, zonder honger en met meer energie? Afvallen (bij overgewicht) en Vitaliteit zijn het logische gevolg wanneer je je lichaam voedt, verzorgt en schoon houdt. Leer snel in 21 korte video's met vragen.

MasterYourMind

“Or it will Master You”

Power2You programma Gezond Afvallen Video cursus: Mindset NLP
De sleutel tot gezondheid en succes is je Mindset. Laat je Brein voor je werken en je niet tegenwerken. In 5 cursusvideo's en 3 analyses, ontdek je je eigen mentale gezondheidshandboek. Door NLP coach Astrid Davidzon.

Sport4You video trainingsprogramma

Power2You programma Gezond Afvallen Video cursus: Sport Lichaam Body
Veilig sporten vanuit huis: 9 uitgebreide trainingsvideo’s met tijdsschema voor 3 niveaus: Beginner – Conditie - Sportief. Door arts en sportinstructeur Ashwyn Schotborg van Your BaseCamp.

De Vitale Voedingswijzer

Power2You programma Gezond Afvallen handleiding
Een uitgebreid handboek, waarin het hele Power2You-programma beschreven staat. Wat, Wanneer en Hoeveel je kunt eten (en wat je vooral: niet moet combineren).

Succesvol Slim Smullen

Power2You programma Gezond Afvallen Video recepten
Makkelijke recepten voor iedere dag: 60 overheerlijke & gemakkelijke recepten + 3 smoothierecepten + meerdere saladevoorstellen.

Bewuste Boodschappen

Power2You programma Gezond Afvallen Bonus
Een boodschappenlijstje met advies over voeding en voedingssupplementen, zowel bij de supermarkt als de reformwinkel.

Voedingsdashboard

Power2You programma Gezond Afvallen Persoonlijke Voedingsdashboard
Meten = Weten! 1 heel jaar toegang tot onze digitale voedingsmeter. Meet en analyseer je eet- en beweegpatroon, met de makkelijkste voedingsmeter van Nederland.

En nog Veel Meer:

Power2You programma Gezond Afvallen Bonus
Bonusinterviews met experts
Volledige video-uitleg smoothies maken
Volledige video gezondheidsmythes ontrafeld
6 snelle receptalternatieven.

Als je het optelt is dit €408,95. Maar dat vraag ik je niet!

Hoewel dit een uitgebreide cursus van 9 weken is en deze cursus te vergelijken is met 3 gecombineerde gezondheidsprogramma’s (voor lichaam, voeding én geest), barstensvol lekkere en gezonde recepten zit, met een persoonlijk voedings- en beweegdashboard, een uitgebreide videocursus en een 1-op-1 Skype-coachingsessie, kun je alle onderdelen ook los aanschaffen. Maar dat wil ik liever niet. Los van het feit dat je dan veel meer geld kwijt bent, mis je ook de onderlinge aanknopingspunten en de versterkende werking bij gezamelijk gebruik.

Ik vind het belangrijk dat je je gelukkig, fit en vitaal voelt, dat je leert hoe je zelf het lichaam kunt creëren dat je verdient. Daarom kost het Power2You programma je geen 408,95 maar:

Nu slechts €79,-


Je wordt volledig aan de hand genomen door alle fases: Hoe, Wat, Wanneer, Waarom.

Daarom is het Power2You-programma geen dieet, het is een gezondheidscursus: "Hoe zorg ik goed voor mijn lichaam?" "Hoe kom ik in mijn ultieme energieke topvorm en op mijn ideale gewicht?"

terug vooruit

Garantie:
Niet Goed Geld Terug


Ik ben er zo zeker van dat dit programma jou enorm zal helpen, zodat je je fitter en vitaler voelt en het lichaam leert creëren dat je verdient!


Ik leer je geen kunstjes, maar leg je de achtergrond juist (kort en bondig) uit. Na iedere trainingsvideo kun je tevens vragenstellen.


Mocht je het programma niet Leuk of niet goed genoeg vinden, dan kun je binnen 30 dagen, zonder vragen, je geld terugkrijgen!

terug vooruit
Garantie Power2You programma Gezond Afvallen

Lees de algemene voorwaarden / privacy policy

Creëer het lichaam dat je verdient!

Korting Power2You in2health Begin vandaag nog!