Ontstaan In2health

In2health is ontstaan uit mijn eigen zoektocht naar gezondheid. Na een HBO-opleiding over gezondheid op de Academie voor Natuurgeneeskunde werden er veel dingen duidelijk, over simpele gezondheidsbevorderende weetjes, die niet tot mijn basiskennis behoorde of van de mensen om mij heen.

Voor mij hadden deze basisweetjes grote gevolgen op het gebied van gezondheid, energie en hoe ik me voel (lichamelijk en emotioneel). Ik wilde dit met meer mensen delen, zodat zij ook van deze voordelen kunnen genieten, maar wist niet hoe.

Toen ik merkte dat er tijdens de studie nog te veel met pen en papier werd gedaan, zag ik ook hier een verbeterslag die ik graag waar wilde maken. Door mijn kennis als freelance consultant, waar ik veelvuldig Management (in)Control (w.o. ERP) Systemen inricht en implementeer, weet ik veel van systemen en methodieken. Zodoende had ik besloten het freelancen een half jaar te parkeren en mijn eigen Management inControl Systeem te ontwikkelen: De voedingsmeter van in2health.nl

Met behulp van de voedingsmeter op in2health.nl kun je gemakkelijk je voeding en je activiteiten bijhouden. We hebben een hele grote database met voedingsmiddelen en sportactiviteiten, maar iedereen heeft zo zijn eigen favoriete en dagelijkse voeding of activiteiten. We hebben het systeem zo ingericht dat je alleen nog de afwijking hoeft bij te houden en niet iedere dag alles opnieuw hoeft in te voeren. Plug & play. Lekker simpel!
Bovendien vertellen we je welke vitamine en mineralen je tekortkomt en in welke voedingsmiddelen deze zitten, zodat jij zelf kunt bepalen of je voor een supplement kiest of voor voedingsmiddelen die jij wel lekker vindt. Zo geven we jou iedere dag een beeld van jouw gezondheidspatroon: “Voed of vergiftig je je lichaam?”
Welvaartsziekten komen immers door een tekort aan goede voedingsstoffen en een teveel aan giftige. We hebben de goede groen gemaakt en de slechte rood, zodat jij snel inzicht krijgt hoe je interne mens er voor staat.

Is het bijhouden van je gezondheid nog een brug te ver? Iedere week plaatsen we 2 leuke gezonde artikelen online. Veel gezondheid en wijsheid via deze site!

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsenÍ