Gezond Afvallen

Gezond afvallen: feiten en fabels ontrafeld

De afgelopen jaren hebben we vele diëten onderzocht, want wat is nu de beste manier van afvallen? Je wilt immers niet alleen snel afvallen, maar ook gezond afvallen. Blijvend afvallen! Ieder jaar komen er vele nieuwe diëten bij, maar de fabels en nadelen komen vaak al snel aan het licht. Een geluk bij een ongeluk…

Gezond afvallen hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn: als je maar een verantwoord voedingspatroon aanneemt. Dat betekent niet per definitie dat snel afvallen onmogelijk is, want gezond afvallen hoeft helemaal geen complex en langdradig proces te zijn.

 

90% van de mensen die afvallen
is binnen 2 jaar terug op hun oude gewicht

 

Bizar! Helaas is het de trieste realiteit: met de meeste diëten kun je prima snel afvallen, maar de kilo’s vliegen er zodra je stopt gewoon weer aan. Het effect van zo’n dieet is dus nihil. Je hebt er helemaal niets aan! Tja, je kan moeilijk de rest van je leven op eiwitrepen of shakes gaan leven…

Snel afvallen versus snel gezond afvallen

Gezond afvallen, door te focussen op voeding en afvallen of op afvallen met sport – is afvallen zonder dieet. Je stelt dan namelijk je levenswijze bij, en dát is iets heel anders!

Hoe kan ik snel afvallen? Populaire diëten onderzocht.

Bijna wekelijks krijgen we vragen omtrent ‘hoe snel af te vallen’, en spijtig genoeg hebben de mensen die met deze vraag lopen vaak al vele diëten geprobeerd: diëten die stuk voor stuk claimen dat je er snel door afvalt, en dat terwijl van het gewenste (langdurige) effect steeds geen sprake is.

Dit heeft ons ertoe aangezet op onderzoek uit te gaan, te analyseren, te testen en scherp te stellen, om zo te ontdekken wat wel en wat niet werkt als je snel, gezond én blijvend wilt afvallen.

Afvallen? Niet met deze diëten!

Ze zijn razend populair: Weight Watchers, Dr. Frank, eiwitrepen, rawfood, sapvasten, en het dieet van Sonja Bakker. Niet voor niets, want ze hebben absoluut hun sterke punten. Toch hebben ze ook valkuilen die niet te negeren zijn, en die we hier voor jou uiteenzetten.

Het antwoord: 3 componenten, 1 programma

We ontdekten 3 succescomponenten die absoluut thuishoren in een gezond en (blijvend) effectief dieet. Die hebben we samengebracht en omgevormd tot ons meest briljante programma tot nu toe. The best of In2health. Van ons, voor jou!

Omdat er echter zoveel verschillende mensen met verschillende voorkeuren zijn, hebben we ons programma voor je opgesplitst. Zo kun je er dus voor kiezen om (eerst) aan 1 van de onderdelen te werken. Is dit net het ontbrekende puzzelstukje in jouw zoektocht naar gezond afvallen, dan hoef je dus niet het hele programma aan te schaffen. Kijk, dat is wel zo prettig!

Knowledge is power: de In2health voedingsmeter

In2health heeft ruim 7 jaar ervaring in de gezondheidsbranche. We zijn gedreven, gepassioneerd, innovatief en altijd dichtbij. En wij willen maar één ding: dat je jouw gezondheid in de allerbeste handen legt: de jouwe!

Wij zijn cijferkauwers (and proud to be!) en hebben drie jaar geleden de voedingsmeter ontwikkeld: een vlijmscherpe tool om je voeding en gezondheid te meten en zo zelf alle controle te hebben.

 

Voeding | Lichaam | Geest

(klik op bovenstaande links als je meer informatie wilt
over de afzonderlijke succescomponenten).

We helpen je afrekenen met afvalstoffen, wat afvallen gemakkelijker maakt. En, je zult geen moment honger hebben met maar liefst 6 tot 8 eetmomenten per dag. We leren je precies wat gezond eten is (en waarom!), en hoe je dat in de praktijk brengt. Dat is heel makkelijk, want we geven je gezonde snelle recepten mee, die je ook na het programma kunt blijven gebruiken.

 

POWER 2 YOU!

Van In2health, voor jou.

Power2You: Creëer het lichaam dat je verdient!
Het Power2You-Programma van in2health is een online gezondheidscursus met:

check-groenMeer dan 21 kort en bondig, modulair opgebouwde video’s: over voeding, gezondheid, ons lichaam en de onderlinge relaties.

check-groenJe wordt van begin tot einde aan de hand genomen: met recepten, een persoonlijke voedingsdashboard en coaching.

check-groenOok bevat de cursus een 9 delige ‘Sport4You‘ video module, door arts en sportcoach Ashwyn Schotborg: om verbranding, conditie en weerstand te verhogen en blessures te voorkomen.

check-groenEn bevat de cursus een 5 delige ‘MasterYourMind‘ video module, met online werkboek, van NLP coach Astrid Davidzon: om valkuilen bloot te leggen en succes te waarborgen.

Wij wensen dat jij je gezondheid in de best mogelijke handen legt: de jouwe! Door jouw te leren hoe je meer energie uit het leven, je voeding en je lichaam kunt halen, heb je alle middelen voor handen om gezond af te vallen, voor nu en voor de lange termijn. Je wordt van begin tot einde begeleid en gemonitord, je zult hele rare sprongen moeten maken als deze kilo’s er weer aan komen. Bekijk het Power2You-programma en doe ook mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsenÍ