Doe veel minder, dan doe je veel meer

Doe veel minder dan doe je veel meer

Het is een chronisch en veelvoorkomend virus, een vloek en eigenlijk ook een gave: alles ingewikkeld maken. We zijn er waanzinnig goed in geworden en dat is soms een kracht, maar vaak ook een zwakte. Of je nu verlangt naar afvallen, meer spiermassa, minder honger of iets heel anders, doet er niet toe. We gaan er te vaak vanuit dat ‘het’ op een bepaalde manier werkt, omdat (vul maar in) dat zegt of omdat het ergens staat. Leugens. Fabels. Sprookjes! We verspillen daardoor een hoop tijd en energie, en dat is zonde. Het goede nieuws? Vanaf nu wordt alles anders. Punt.

Minimale effectieve dosis

Als je met een kleine dosis inspanning het gewenste resultaat bereikt en desondanks als een gek doorgaat en doorgaat en doorgaat, ben je dan handig bezig? Nee, natuurlijk niet. Je bereikt er niet meer mee dan wanneer je na dat succespunt was gestopt om iets leuks te gaan doen. Het voegt niets meer toe, en toch ga je door. Ja, dat schiet niet op. Sterker nog: het is helemaal niet goed voor je!

Dat wat nodig is om op dat moeiteloos bereikbare succespunt te komen, wordt ook wel de minimale effectieve dosis genoemd: de kleinste dosering waarmee je het gewenste resultaat behaalt. En al verwarren we ‘goed’ of ‘effectief’ helaas nogal eens met ‘ingewikkeld’, ‘pijnlijk’ en ‘langdradig’: dat perfect haalbare punt en de weinige inspanning die eraan voorafgaat is goed. Het is genoeg, en heeft een maximaal effect. Dat is waar het uiteindelijk om gaat, dus waarom zou je doorgaan?

Basisrecept voor gezondheid

Wat je op het gebied van gezondheid ook wilt bereiken, het hangt allemaal samen met 3 cruciale dingen. Dit is de basis van het smaakvolle recept, dat je veel voldoening en gewenste resultaten zal brengen:

  • Voeding
  • Lichaamsbeweging
  • Supplementen

Heb je één van de drie punten op orde? Geweldig! Heb ze alle drie onder de knie? Awesome!

Voeg daaraan toe:

  • een schepje acute drang om witte koolhydraten te vermijden
  • een eetlepel talent voor het ontwijken van drankjes vol calorieën
  • 175 ml ik-eet-alles-behalve-fruit (ja, je leest het goed!)
  • een ongekende zin om te eten wat vitaliseert i.p.v. degenereert
  • een dag in de week waarop je alles eet wat je maar wilt.

Tip! Dit onderwerp komt uitgebreid aan bod in ons gloednieuwe en supereffectieve Power2You-programma.

 

Klaar voor het echte werk? Doe mee, ervaar ons mooiste programma ooit en creëer het lichaam dat je verdient!

 

POWER 2 YOU!

Van In2health, voor jou.

Power2You: Creëer het lichaam dat je verdient!
Het Power2You-Programma van in2health is een online gezondheidscursus met:
check-groenMeer dan 21 kort en bondig, modulair opgebouwde video’s:
over voeding, gezondheid, ons lichaam en de onderlinge relaties.

check-groenJe wordt van begin tot einde aan de hand genomen:
met recepten, een persoonlijke voedingsdashboard en coaching.

check-groenOok bevat de cursus een 9 delige ‘Sport4You‘ video module, door arts en sportcoach Ashwyn Schotborg:
om verbranding, conditie en weerstand te verhogen en blessures te voorkomen.

check-groenEn bevat de cursus een 5 delige ‘MasterYourMind‘ video module, met online werkboek, van NLP coach Astrid Davidzon:
om valkuilen bloot te leggen en succes te waarborgen.

Wij wensen dat jij je gezondheid in de best mogelijke handen legt: de jouwe! Door jouw te leren hoe je meer energie uit het leven, je voeding en je lichaam kunt halen, heb je alle middelen voor handen om gezond af te vallen, voor nu en voor de lange termijn. Je wordt van begin tot einde begeleid en gemonitord, je zult hele rare sprongen moeten maken als deze kilo’s er weer aan komen. Bekijk het Power2You-programma en doe ook mee!

Tags:

About In2health

Zorg goed voor je lichaam, je krijgt er maar 1! in2health.nl is opgericht door Rachid Tobi. Hij gaat verder waar ons basis onderwijs stop (en dus tekort in is geschoten volgens hem). Rachid is accountant van huis uit, heeft als freelancer ruim 7 jaar management rapportage systemen geïmplementeerd en daarnaast Acupunctuur, Fytotherapie en Natuurgeneeskunde gestudeerd. Zo bewijst hij hoe je van bankhanger in een ondernemend persoon kunt veranderen, als je maar goed voor je zelf zorgt. Want gezond van binnen is gezond en energiek van buiten. Rachid wilt via deze site bijdragen aan een brede gezonde bewustwording. Hij kan dit niet alleen, jij kunt helpen door dit artikel te delen, via de Social Media buttons onder ieder artikel dat jij goed vindt. Bedankt!

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsenÍ